ZATRAŽI BESPLATNU PONUDU

U potpunosti smo specijalizirani za svijet padela, a to također uključuje i isporuku opreme za padel (reketi, loptice, torbe, dodatna oprema, itd.). Ekskluzivni smo distributeri nekih od najvažnijih marki u ovom području i imamo dobro opskrbljeno skladište iz kojeg vaša narudžba može krenuti za manje od 48 sati kako biste vašim kupcima mogli pružiti preciznu i pravovremenu uslugu.

Među našim uslugama nudimo:

ODRŽAVANJE

Ispravno funkcioniranje terena za padel ključno je za sve korisnike ovog atraktivnog sporta. Iz tog razloga, besprijekorno održavanje terena neophodno je za njegovo najbolje korištenje. Padel World ima tim tehničara specijaliziranih za ovu vrstu aktivnosti kojima se često ne pridaje prava važnost. Stoga, ako želite pridati važnost vašem terenu i želite da bude u vrhunskom stanju što je duže moguće, kontaktirajte nas! Sve će ovo rezultirati duljim trajanjem vašeg terena te značajnom uštedom novaca. Nazovite nas za ponudu.

PROJEKTI PO NAČELU „KLJUČ U RUKE“

Padel World ima ekipu profesionalnih suradnika koji su u mogućnosti stvoriti bilo koju vrstu sportskog objekta posvećenog padelu, počevši od realizacije i koncepcije projekta, od realizacije svih građevinskih radova pa sve do izrade pokrova za vaše sportske objekte. OVO JE NAŠA IDEJA PO NAČELU „KLJUČ U RUKE“

ISPORUKA OPREME

U potpunosti smo specijalizirani za svijet padela, a to također uključuje i isporuku opreme za padel (reketi, loptice, torbe, dodatna oprema, itd.). Ekskluzivni smo distributeri nekih od najvažnijih robnih marki u sektoru i imamo dobro opskrbljeno skladište iz kojeg vaša narudžba može krenuti za manje od 48 sati kako biste vašim kupcima mogli pružiti preciznu i pravovremenu uslugu.

GRAĐEVINSKI RADOVI

Padel World izvodi sve građevinske radove potrebne za stvaranje padel kluba. Možemo izraditi sve, od temelja, spiralnih ili odvodnih betonskih ploča do izgradnje svlačionica i svega onoga što je potrebno za kompletno formiranje vašeg kluba.

SAVJETOVANJE PRI IZRADI POKROVA

Oduvijek smo u svijetu padela za vas odabirali najbolje proizvođače pokrova koji će vas savjetovati na najbolji mogući način i ponuditi vam maksimalnu profesionalnost, pouzdanost i najbolje ekonomske uvjete.

ZAMJENA STAKLA

Specijalizirani smo za zamjenu stakla bilo kojeg padel terena u roku od 48/72 sati u cijeloj Hrvatskoj kako bismo zajamčili maksimalni kontinuitet korištenja vašeg terena.

Projekti po načelu „KLJUČ U RUKE“?

Možemo personalizirati vaš teren za padel, prilagoditi ga vašem prostoru i imidžu.
Možemo realizirati vašu strukturu ili podlogu u različitim bojama, prilagođavajući se vašim potrebama i uvijek vas savjetovati za najbolja rješenja.
Distributeri smo PADEL FACTORY terena, najprodavanijih terena u Italiji, a njihov odabir nas raduje i odaje jedno veliko priznanje.